festa-på-krogen-fenomnenet

Det är rätt skumt egentligen. Det här med att människor går ut på krogen och festar. Förvandlas. Pratar och dansar med människor som man absolut inte skulle umgås med utanför krogens väggar. Har fått en en ny infallsvilkel på fenomenet nu efter några månader "bakom kulisserna". Det är intresannt att betrakta festande människor "in action" när man själv inte är där av samma syfte. Min jakt på lördagarna handlar inte längre om "snyggon", utan tomma drink/öl glas...Vad är det egentligen som är så himla kul?

Men men...vilket fall, så kan ju en ute-kväll vara så-in-i-hundan kul!

Tänkte väcka lite minnen från en av de bästa:
I djunglen bland spetsar och trådar

Bara tanken på att ge mig in i djungeln bland spetsar och trådar, för att investera i nya underkläder, får mig oftast att låta bli. När jag väl kommit så långt att jag bekämpat den första impulsen att avstå, möts jag snart av nästa hot inne i affären. Ilska. Frusration. Maktlöshet. En uppsjö av negativa tankar börjar bubbla innom mig bara de kommer i mitt synfält. Har jag tur kan jag hålla mina reflexioner på en skjudande nivå, men har jag otur kokar jag över och får än en gångn gå hem utan en enda ny trosa!

Jag pratat om de mega-super-duper-små BH:ar som finns flodvis av ute på marknaden. De minsta jag skådat är i storleken 65AA (omkrets 65 cm och kupa i storlek AA (!)) och det finns med push-up, bygel, vadering mm...


Hjälp! Jag blir rädd!

Är det meningen att flickor i 10 års ålder (med eller utan påbörjade bröst) ska använda BH? Det måste vara mer till skada än vad de gör nytta! Låt barn vara barn så länge de kan! Snälla!
En sak att göra innan du dör:
Ta dig in backstage och hångla med en rocklegend!

Hej alla snyggingar

Försöker i högsta grad undvika att läsa mode-blaskor/-svaller/-bloggar, eftersom det inte intresserar mig ett svatt. Är dock svårt att undvika det ibland i den här mediadränkta världen. Det som frustrerar mig när jag väl råkar trampa in i modevärlden är bristen på variation. Var finns mångkulturalismen? De optimala förutsättningarna har du som har

¤ livlös blek hy
¤ stripgt, inte nödvändigtvist, blont hår
¤ smal som en sticka
¤ helt utan former
¤ Jag har fått intrycket av att du som härstamma från öststatläder samt har det lite slaviska utseendet har vissa fördelar

Var finns alla andra vackra kvinnor?

Här kommer en bild som jag hittade när jag googlade på sökordet "catwalk 2009". Alla resultaten på första sidan bestod av modeller dem ovanstående krav...Hjälp. Var är vi påväg?

Ge mig mångkulturalism i modevärlden. I promise... då skulle jag bli mer intresserad!En sak att göra innan du dör:
Köra bil i högsta möjliga hastighet

Get yourself together

Från början var det omedvetet. Nu är det medvetet. Har börjat dela in människor som passerar genom "min värld" i två kategorier. Anitingen är du en tragisk prick eller en fullkomlig idiot. Som att välja mellan pest eller kolera, skulle jag vilja säga. Undra om det är mig själv det är fel på eller alla andra :S... Skulle jag få välja kategori, skulle jag hels vilja vara en Idiot... Men det tragiska i detta sammanhang är att jag troligtvis skulle falla in under den " tragiska pricken"!

Tragiskt lr hur!?
"You´ve got to get yourself together
You´ve got stuck in a moment
And now you cant get out of it"Men mitt i all tragisk tragik finns mina solstrålar och klara stjärnor. Ni gör min stud, min dag, mitt liv!

En sak att göra innan du dör:
Bli portad från en pub eller bar


Lycka.

Idag är en bra dag. Solen strålar. Blommorna knoppar. Gruset är bortsoppat.

Men bäst av allt är att världens vackraste, sötaste, gulligaste, underbaraste skitungar ska komma till mig!

Tänk om man skulle kunna få vara barn igen. Jag skulle försöka njuta mer då. Så underbart med all energi som finns dessa små kroppar. Ingenting är omöjligt och livets stora problem handlar om vilken dag det egentligen är. Satan...det är bra fredag idag! Måste vänta ändå tills imorgon på lördagsgodiset!

Akta så jag inte pussar ihjäl er!

Kriget mot jordnötterna

Har akkurat supit in en super-ineresting dokumentärfilm om hur världesekonomin egentligen fungerar...Ghaaaa, vad mycyket det är man inte har en aning om! Det är skrämmande att inse hur liten möjlighet man har att påverka när man blir medveten om vilka osynliga makter som gömmer sig bakom alla ovesentliga vardagsproblem.

Govenor of the Federal Reserve in America sammanfattade filmen så här:


"If there were no debts in our money system, there wouldn´t be any money"Kunde inte ha gjort det bättre själv :P


However... jämförelser kan vara rätt intressanta ibland. Visste du att:


  • varje år dödas jenomsnittligt 68 amerikaner av terrorister...
  • ...det är lika många amerikaner som varje år dör av jordnötallergi

Jordnötter är alltså lika farliga som världens terrorister...!? Eller?En sak du ska göra innan du dör:
Träffa någon som heter percis som du!


RSS 2.0