Relax...Take it easy!

För er som hamna i shocktillstånd efter gårdagens inlägg. Ta nu tre djupa andetag och räkna till tio. Kvällen är räddad!!!

Det finns ett värdigt alternativ, som med all säkerhet kommer att släcka ert Cola-sug! Here it is!


Det är dryckesföretaget Saturnus Beverages som nu lanserar landets första fairtrade Cola. Du hittar den på pressbyrån eller 7-eleven. Ett måste! Eller hur Mr A!

...CHOOSE LIFE...

Slopa Coca Cola, NU!

Blir så frustrerad över Coca Cola. I och med deras lansering av de nya cola-dryckerna, utan några calorier samt med smak av grönt tea, syns nu världsföretaget namn på varannan reklamskylt i stan! Snälla Dere (ni på norska)...gå inte på deras genomskinliga lockbeten! Om du nu vill ha en dryck utan kalorier och med smak av grönt tea, rekomenderar jag istället riktigt grönt tea.

Coca Cola finns överallt. Öppet eller dolt i samhället. I julas, då jag semestrade med familjen i the US, möttes jag av Coca Cola:s slogan lika ofta som jag nu stöter på ett predikat i en sats. Och det är ofta kan jag lova!

Believe it or not...
till och med flaskvattnet i USA var en del av the Coca Cola Company. Eftersom man rekommenderades till att inte dricka av kranvattnet, tvingades jag att under två hela veckor sponsra det redan allt för stora multiföretaget. Min livsinsats för Coca Cola är nu gjord.

Huvudorsaken till min avsky mot Coca Cola grundas på företagets oacceptabla tillverkningsmoral. De, som även många andra worldwide companies, har valt att belägga sin tillverkning i ett fattigt U-land. I CocaCola:s fall är landet ifråga Indien. Stor del av Indiens grundvatten går åt till att släcka västvärldens cocacola-sug! Detta samtidigt som stora områden torkar ut, i brist på vatten! Var finns samvetet?

Hur många vet att de orsakar vattenbrist i Indien då de dricker en Coca Cola!?....nu vet du!Tar nu de sista klunkarna av mitt gröna tea. Smaksatt med kamomill. Så jag kommer snart att somna sött.Godnatt.

Var brutalt ärlig!

Det viktigaste här i livet är, forever and ever är:

BRUTAL ÄRLIGHET!!!

Den gyllene regeln gäller även emot sig själv... och ska jag vara ärligt, så måste jag logga ut här ifrån, bums! Istället ägna resten av dygnet åt american culture stydies. Jag har varit naiv. Mycket naiv.

................................................................................................................................................................................................................................


Ett skepp komma lastat med slängpussar ut över Atlanten!

Hoppas vinden för dem till rätt mun. Till  Irland! Tänker på dig hjärtat!

jag är ett levande vittne

Har knegat två 12 timmars pass i helgen. Observera(!)... jag klagar inte för en millimeter. Har haft ungefär så här kul:

I----------------------------------------------------------------------I


En av nattclubens gäster kom fram och önskade mig lycka till i framtiden. Han menade att jag var värd något bättre. (Håller inte med honom, det här är det absolut bästa tänkbara för tillfället!) Efter lite kallprat avslutade jag vår kommunikation med ett stort leende, innan jag gick för att plocka fler urdruckna drinkar.

När jag ändå halkade in på ämnet angående arbetstider tänkte jag passa på att yttra mina åsikter inom området. Jag tycker nämligen att Sverige borde ta efter sitt grannland Norge och inskaffa en 37,5 h lång arbetsvecka! Efter fyra månader som bagarslav inom Bakers väggar är jag ett levande vittne till att detta är en bättre löning! Bort med Sveriges 40 timmars långa arbetsvecka! NU!

Detta skulle ge dig många possitiva konsekvenser. De normala arbetssiderna skulle bli 8-16 (jämför med Sveriges 8-17) och du skulle få en hel timme längre kväll! Lunchen skulle vara bestämd till 30 minuter (jämför med Sveriges 60 min), vilket egentligen är tillräckligt för att förtära de kalorier som behövs.


Bra...! eller hur!?


"You´ve got a friend in me"


Rå för Era förbannade handlingar...

Jytte Hilden,dansk topppolitiker, har uttalat sig om modersrollen. Så har sa hon:

"Bara för att man är mor,
behöver man inte vara expert på citronfromagé"

Puuuh...var min förta tanke och kände en gnutta hopp inför framtiden spridas längs med ryggraden. För det är ett som är säkert; jag kommer aldrig att bli en expert inom citronfromagébranchen! Är för tillfället så fruktansvärt trött på alla kostråd och dieter som stödjer det fullkommligt trångsynta begreppet:

"YOU ARE WHAT YOU EAT"Löjligt. Ytligt. Töntigt. En människa formas inte genom hur mycket kolhydrater, protein eller fett som hon konsumerar!  För vad är det egentligen som formar oss till dem vi är? Det är dags, att en gång för alla, klargöra att det finns något mer, något djupare inom varje kropp som passerar oss där ute på gatan! "Du är vad du äter" är ett förlegat och omodernt uttryck. Please, think about this instead..."YOU ARE WHAT YOU SAY (write)"Snälla Ni, sluta tänka på vad ni äter!... Lägg istället den energin på att tänka över vad ni egentligen säger. Det är nämligen det som formar en människas personlighet, utifrån sett åtminståne. För visst är det så, att man inte kan rå för sina känslor eller funderingar....men nog fasen kan alla rå för sina förbannade hanligar!
So people...Take care


Coffee is the shit...

Idag har jag lärt mig att ordet kaffe tillhör: 

" substantivets underavdelning; massord, även kallad oräknebara substantiv"

Det NI! Tänk på den meningen. Översätt den till engelska. Öka sedan svårighetsgraden några snäpp. Och hokus pokus filiokus så har ni fått Engling 1 Single-Subject Course. Det här kommer att bli tufft. Jävligt tufft!

Äkta lycka bubblade upp inom mig idag, då jag tillgodosåg mig informationen om att kaffe är sveriges nationaldryck. För första gången på riktigt länge har jag kännt mig stolt över att vara svensk. Nationalitetsbeteckningen "svensk" brukar i vanliga fall kännas blek, blyg och opersonlig i mina ögon, då man jämför sig med alla andra underbara människor ute i världen. Men i detta ögonblick...men tre muggar kaffe i magen... kände jag mig väldigt svensk.

Dessutom finns det nu ny forskning som tyder på att de som dricker tre koppar kaffe om dagen minskar risken för att få alzeimers syndrom. Sist men inte minst är att kaffe är den dryck som innehåller flest antioxidanter. Så varför ska man inte dricka kaffe!?And remember... "You can sleep when you are dead"Mer kaffe åt folket!

The Time Has Come

" The world has change
and we have to change with it"
(Barack Obama, 20 jan 2009, Washington)

Eden är svuren, makten är hans, hoppet är vårt. Idag, är en stor dag för världen. Det luktar förändring, rättvisa och frihet! Det gillar jag. NJUT - livet går inte i repris!

20 januari  - förändringarnas dag. Min förändring - elviravivvi.blogg.se

Idag har jag investerat i en mässingsbelagd säkerhets-dörrlås-kedja på Clas Ohlsson. Tänkte att vara på den säkra sidan nu när mina åsikter kommer att blottas för allmänheten. Så alla världens idioter! Det är ingen idé. Jag sitter säker.

Akta Er 
Här kommer Gud
och Hon är
jävligt förbannad

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0