Rå för Era förbannade handlingar...

Jytte Hilden,dansk topppolitiker, har uttalat sig om modersrollen. Så har sa hon:

"Bara för att man är mor,
behöver man inte vara expert på citronfromagé"

Puuuh...var min förta tanke och kände en gnutta hopp inför framtiden spridas längs med ryggraden. För det är ett som är säkert; jag kommer aldrig att bli en expert inom citronfromagébranchen! Är för tillfället så fruktansvärt trött på alla kostråd och dieter som stödjer det fullkommligt trångsynta begreppet:

"YOU ARE WHAT YOU EAT"Löjligt. Ytligt. Töntigt. En människa formas inte genom hur mycket kolhydrater, protein eller fett som hon konsumerar!  För vad är det egentligen som formar oss till dem vi är? Det är dags, att en gång för alla, klargöra att det finns något mer, något djupare inom varje kropp som passerar oss där ute på gatan! "Du är vad du äter" är ett förlegat och omodernt uttryck. Please, think about this instead..."YOU ARE WHAT YOU SAY (write)"Snälla Ni, sluta tänka på vad ni äter!... Lägg istället den energin på att tänka över vad ni egentligen säger. Det är nämligen det som formar en människas personlighet, utifrån sett åtminståne. För visst är det så, att man inte kan rå för sina känslor eller funderingar....men nog fasen kan alla rå för sina förbannade hanligar!
So people...Take care


Kommentarer
Postat av: pappa

Kan man inte rå för sina känslor?

2009-01-23 @ 08:39:46
Postat av: Andrea & Mariana

Skönt att vi kan äntligen får erkänna att vi inte är några experter på citronfromage, men vi vet att vi är bra mammor!!

Vi håller med om att man inte ska bry sig om vad man äter, det har aldrig vi gjort iallafall!

Men säg inte till barnen att vi äter upp resterna av deras lördagsgodis på vardagarna!

Kul att du kan lära oss lite om blogg världen vi är nybörjare! Välkommen på Alex kalas i eftermiddag blir både nyttigt o onyttigt, så som livet skall vara! Många kramar från Morskusinerna

2009-01-25 @ 10:56:47
URL: http://elviravivvi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0